Milli Savunma Üniversitesi - Nizamiye

Tüm Duyurular

Milli Savunma Üniversitesi Alparslan Savunma Bilimleri ve Milli Güvenlik Enstitüsü tarafından hazırlanan "Uluslarası İlişkilerde Güncel Sorunlar" başlıklı kitap yayımlanmıştır.

12 - 14 Mayıs 2022 Türk Harp Sanayii Tarihi Sempozyumu Bildiri Özetleri Kitapçığı yayımlanmıştır.

Güvenlik Stratejileri Dergisi Nisan 2022 sayısı yayımlanmıştır. Ulaşmak için tıklayınız.

Milli Savunma Üniversitesi Alparslan Savunma Bilimleri ve Milli Güvenlik Enstitüsü Savunma Bilimleri Dergisi Mayıs 2022 Sayısı yayımlanmıştır. Dergiye ulaşmak için tıklayınız.

Milli Savunma Üniversitesi Barbaros Deniz Bilimleri ve Mühendisliği Enstitüsünün Deniz Bilimleri ve Mühendisliği Dergisi (JNSE) Nisan 2022 Sayısı (Cilt:18, Sayı:1) yayımlanmıştır. Dergiye ulaşmak için tıklayınız.

MSÜ Atatürk Stratejik Araştırmalar Enstitüsü 5'inci bülten sayısı yayımlanmıştır.

Fatih Harp Tarihi Araştırmaları Enstitüsü tarafından “Çarlık Rusyası ve Boğazlar Harp Tarihi Çalıştayı Bildirileri” kitabı Yayımlanmıştır.

Milli Savunma Üniversitesi Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu tanıtım videosu ve bilgilendirme sunumu için tıklayınız.

MSÜ Deniz Harp Enstitüsü Dergisi "MAVİ VATAN'DAN AÇIK DENİZLERE" nin 10'uncu Sayısı ve Özel Eki Olan "EDİP VE SANATKÂR HEYETİNİN ÇANAKKALE CEPHESİNİ ZİYARETİ" Yayımlanmıştır.

SAVSAD Savunma ve Savaş Araştırmaları Dergisi Aralık 2021 sayısına ulaşmak için tıklayınız.

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü
34334 Yenilevent/ Beşiktaş/ İstanbul

KEP Adresi: msr@hs01.kep.tr

+ 90 (212) 398 01 41

Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokullarına Öğrenci Temini, Atatürk Stratejik Araştırmalar Enstitüsü ve Diğer İşlemler için;
+ 90 (212) 398 01 60

Dikkat !
Dış Kaynak SUTASAK ve ASTTASAK Alımları ile ilgili MSB Personel Temin Daire Başkanlığı
+ 90 (312) 562 05 43