MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ
ANASAYFA ÜNİVERSİTEMİZ AKADEMİK KAMPÜSTE YAŞAM ÖĞRENCİ KÜTÜPHANE TANITIM TÖRENLER MSÜ'YE NASIL GİRİLİR

Tüm Duyurular

(2023-4) 28 Aralık 2023 – 11 Ocak 2024 Tarihleri Arasında MSÜ Akademik Kadrolarına Başvurusu Alınan, Öğretim Görevlisi Ve Araştırma Görevlisi Adaylarının Teminine Yönelik Ön Değerlendirme Sonuçları Ve Giriş Sınavı Tarihleri Açıklanmıştır.

(2023-3) 07 – 21 Aralık 2023 Tarihleri Arasında MSÜ Akademik Kadrolarına Başvurusu Alınan, Öğretim Görevlisi Ve Araştırma Görevlisi Adaylarının Teminine Yönelik Ön Değerlendirme Sonuçları Ve Giriş Sınavı Tarihleri Açıklanmıştır.

MSÜ Fatih Harp Tarihi Araştırmaları Enstitüsü, Türk Askerî Tarih Komisyonu ve Türk Tarih Kurumu İşbirliği ile 29-30 Mayıs 2024 Tarihlerinde 'I. Türk Askerî Tarih Kongresi Müstahkem Mevkiler Ve Kuşatma Muharebeleri

2023-2025 Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Seçim İlanı

MSÜ Fatih Harp Tarihi Araştırmaları Enstitüsü, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) ve Romanya Savunma Bakanlığı Savunma Politikaları Çalışmaları ve Askeri Tarih Enstitüsü İşbirliği ile 15-16 Mayıs 2024 Tarihlerinde Osmanlı-Rus Harplerinde Romanya Uluslararası Sempozyumu düzenlenecektir.

MSÜ Fatih Harp Tarihi Araştırmaları Enstitüsü Harp Tarihi Dergisi Aralık-2023 Sayısı Yayımlanmıştır.

Savunma Bilimleri Dergisi ve Savunma ve Güvenlik Araştırmaları Dergisi Yayımlanmıştır. Bilgilendirme ve Erişim için tıklayınız.

Türk Askeri Eğitim ve Öğretim Tarihi Sempozyumu Kitabı Erişime Açılmıştır. Ulaşmak için tıklayınız.