Milli Savunma Üniversitesi - Nizamiye

MSÜ Rektörlüğü'nün "15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü" Mesajıdır.

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Enstitüleri 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Mülakat Sonuçları Açıklanmıştır.

Kütüphanemizin abone olduğu Atlas Tarih dergisinin, 53. sayısında Sayın Rektörümüz Erhan AFYONCU ile yapılan röportajı okuyabilirsiniz.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Merkez Kütüphane’nin Edebiyat Köşesinde bu ayın şairi “Rıfat ILGAZ” kitapları sergilenmektedir.

MSÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan AFYONCU’nun “Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’’ Kutlama Mesajıdır.

MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı Milli Savunma Üniversitesi 2018 yılı askeri öğrenci temini başvuru sonucunu görmek için tıklayınız.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “Legal Hukuk, APS Journals, Turcademy” veri tabanlarına abone olunmuştur. “Veritabanları (A-Z)” başlığından ulaşabilirsiniz.

Öğretmen ve Mühendis Sınıfı Subay Temini Seçim Aşaması Faaliyetleri 18 - 22 Haziran 2018 tarihlerinde yapılacaktır.

Harp ve Sulh: 300. Yılında Pasarofça Antlaşması Uluslararası Sempozyumu 28 Haziran 2018 tarihinde MSÜ Fatih Harp Tarihi Araştırmaları Enstitüsü 4.Levent'te icra edilecektir.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Merkez Kütüphane’nin Edebiyat Köşesinde bu ayın şairi “Ahmet Hamdi TANPINAR” kitapları sergilenmektedir.

MSÜ Rektörlüğü’nün "Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın 107'nci Kuruluş Yıldönümü” Mesajıdır.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “AAS Historical Periodicals Collection” veri tabanı kütüphane sayfasında “Deneme Veritabanları” başlığı altında deneme erişimine açılmıştır.

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Dönemi lisansüstü programlar ve başvuru esasları yayınlanmıştır.

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğünün 19 Mayıs ATATÜRK'ü  Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajıdır.

TÜBİTAK'ın 2242 Öncelikli Alanlarda Üniversite Öğrencilerine Yönelik Proje Yarışması Duyurusu

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca 17 Mayıs 2018 tarihinde “ULUSLARARASI DERGİLERDE YAYIN YAPMA ” konulu eğitim semineri düzenlenecektir.

Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksek Okulları adaylarının son tercih işlemleri 18 Mayıs 2018 saat 23:59'a kadar uzatılmıştır.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Merkez Kütüphane’nin Edebiyat Köşesinde bu ayın şairi “Faruk Nafiz ÇAMLIBEL” kitapları sergilenmektedir.

Harp Okulları ve Astsubay MYO Öğrenci Alım Faaliyetleri e-Devlet üzerinden yapılmaktadır.