Milli Savunma Üniversitesi - Nizamiye

Tüm Etkinlikler

15’inci Dönem ASTTASAK Eğitimini Tamamlayan Astsubay Çavuşların Mezuniyet Töreni icra edilmiştir.

MSÜ Kara Harp Okulu’nda Tanıtım Faaliyeti icra edilmiştir.

“Bağımlılıkla Mücadele” Konulu MSÜ Rektörlük Konferansı icra edilmiştir.

MSÜ Deniz Harp Okulu Gemicilik Takımı Uluslararası Gemicilik Yarışmaları’nda birinci olmuştur.

MSÜ Müşterek Harp Enstitüsü 4’üncü Dönem Müşterek Komuta ve Kurmay Eğitimi ile Harp Enstitüleri 6’ncı Dönem Karargâh Subaylığı Eğitimi Açılış Töreni icra edilmiştir.

MSÜ Kara Astsubay MYO’nda Türk Silahlı Kuvvetleri Eğitim Vakfı tarafından Tanıtım Konferansı icra edilmiştir.

MSÜ Hava Astsubay MYO’nda “100'üncü Yılında Misâk-ı Millî” Konulu Konferans icra edilmiştir.

MSÜ Deniz Astsubay MYO’nda “100’üncü Yılında Mîsak-ı Millî” Konulu Konferans icra edilmiştir.

MSÜ Kara Astsubay MYO'nda “100’üncü Yılında Mîsak-ı Millî” Konulu Konferans icra edilmiştir.

MSÜ Kara Astsubay MYO'nda “Gıda/Su Kontrolü ve Hijyen Denetimi” Konulu Konferans icra edilmiştir.

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü
34334 Yenilevent/ Beşiktaş/ İstanbul