Milli Savunma Üniversitesi - Nizamiye

Tüm Etkinlikler

Milli Savunma Üniversitesi Tanıtım Faaliyetleri

MSÜ Harp Enstitüleri 1'inci Dönem Karargah Subaylığı Eğitimi Yurt İçi İnceleme ve Tetkik Görevleri(11-15 / 25-29 Aralık)

NATO Genel Sekreter Vekilinin MSÜ Ziyareti

Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu’nda,Kore Savaşı Gazisi Merhum Astsubay Bçvş Süleyman DİLBİRLİĞi’nin hayatını anlatan “Ayla” filmi gösterilmiştir.

MSÜ öğrenci ve personeline 17 Ocak 2018 tarihinde TSK Armoni Mızıkası topluluğunca konser verilmiştir.

MSÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edilmiştir.

‘’AFRİKA’’ Konulu Komutanlık Konferansı

MSÜ Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlığı Alay Öğrenci Teşkilatı Rütbe Takdim Töreni

MSÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan AFYONCU tarafından DHO’da  “Osmanlı Askeri Gücü” konulu konferans verilmiştir.

Denizcilik Nosyonu Kazandırma (DENOK) Eğitimi