Milli Savunma Üniversitesi - Nizamiye

Tüm Duyurular

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 102’inci Yıl Dönümü Töreni Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü Yenilevent / İSTANBUL yerleşkesinde kutlanmıştır. Resimler için tıklayınız.

13 Mart 2017 Eğitim Öğretim Açılışı ile ilgili Ulusal Basında Çıkan Haberler İçin Tıklayınız

Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Eğitim-Öğretim Açılış Töreni 13 Mart 2017 Pazartesi günü Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığında icra edilmiştir. Detaylar için tıklayınız

“Milli Savunma Üniversitesi HHO K.lığı Ant İçme ve Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Törenleri” 13 Şubat 2017 Pazartesi günü sivil ve asker birçok davetlinin katılımı ile HHO Komutanlığında ev sahipliğinde icra edilmiştir. Detaylar için tıklayınız.

En Büyük Harbiyeli Gazi Mustafa Kemal  ATATÜRK’ün Kara Harp Okuluna öğrenci olarak girişinin 118’inci yıl dönümü ile Millî Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu’nun 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni 13 MART 2017 günü  icra edilmiştir. Detaylar için tıklayınız.