Milli Savunma Üniversitesi - Nizamiye

Yapay Zeka Çalıştayı İcra Edilecektir.

Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Temini Değerlendirmeleri Sonuçlanmıştır.

Yeni Koronavirüs (2019-nCoV) Hakkında Bilgilendirme

MSÜ Araştırma Enstitüleri 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Öğrenci Mülakat Sonuçları Açıklanmıştır.

Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Temini Ön Değerlendirme Sonuçları ve Giriş Sınavı Tarihleri Açıklanmıştır.

Milli Savunma Üniversitesi Yayınlarına erişmek için tıklayınız.

Milli Savunma Üniversitesi Araştırma Enstitüleri Bahar Dönemi Lisansüstü Öğrenci Alımı

MSÜ Kara Harp Okulu Bilim Dergisi Aralık 2019 Sayısı Yayımlanmıştır.

Güvenlik Stratejileri Dergisi Aralık 2019 Sayısı Yayımlanmıştır.

MSÜ Deniz Harp Enstitüsü Dergisi "Mavi Vatan" dan Açık Denizlere'nin Üçüncü Sayısı Yayımlanmıştır.

Savunma Bilimleri Dergisi Kasım 2019 Sayısı Yayımlanmıştır.

Güvenlik Stratejileri Dergisi Eylül 2019 Sayısı Yayımlanmıştır.

MSÜ Rektörlüğünün Prof.Dr. Ahmet Haluk DURSUN'un Vefatı Nedeniyle Yayımlanan Başsağlığı Mesajı

Milli Savunma Üniversitesi - Marmara - Üniversitesi - Şişecam A.Ş. İşbirliği ile TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı Başvurusu Kabul Edildi.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “İdealonline Süreli Yayın” veri tabanına abone olunmuştur. Kütüphanenin “Veritabanları (A-Z)” başlığından ulaşabilirsiniz.

"Osmanlı Askeri Kültüründe Sefer Lojistiği" isimli dokümana buradan ulaşabilirsiniz.

MSÜ Atatürk Stratejik Araştırmalar Enstitüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı

MSÜ Barbaros Deniz Bilimleri ve Mühendisliği Enstitüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca "Springer e-Kitap 2018" satın alınmıştır. Kütüphane "Veritabanları (A-Z)" başlığı altında bu koleksiyona ulaşabilirsiniz.

Britannica Academic Edition veri tabanı ve Merriam-Webster Online Sözlük deneme erişimine açılmıştır. Kütüphane "Deneme Veri tabanları" başlığı altından Britannica Academic Edition ve Online Sözlük’e ulaşabilirsiniz

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü
34334 Yenilevent/ Beşiktaş/ İstanbul