Milli Savunma Üniversitesi - Nizamiye

Tüm Duyurular

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “BİOONE COMPLATE ve SAYISAL KİTAP” veri tabanları kütüphanenin internet sayfasında “Deneme Veritabanları” başlığı altında deneme erişimine açılmıştır.

MSÜ Hava Harp Okulu 3. Sınıfına Üniversitelerin 3. ve 4. Sınıfından Askeri Öğrenci Alımı

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “GALE REFERENCE COMPLETE” veri tabanı kütüphanenin internet sayfasında “Deneme Veritabanları” başlığı altında deneme erişimine açılmıştır.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Merkez Kütüphane’nin Edebiyat Köşesinde bu ayın yazarı “Ziya GÖKALP” ın kitapları sergilenmektedir.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “MEVBANK” veri tabanı kütüphanenin internet sayfasında “Deneme Veritabanları” başlığı altında deneme erişimine açılmıştır.

Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi AKAR'ın Milli Savunma Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Mesajı

Milli Savunma Üniversitesi Akademik Kadro İlanı Başvuruları Sona Ermiştir.

MSÜ Astsubay MYO Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır.

MSÜ Rektörlüğü'nün "30 Ağustos Zafer Bayramı ve TSK Günü" Mesajıdır.

Merkez Kütüphane sergi alanında, “30 Ağustos Zafer Bayramı” temalı kitap sergisini açılmıştır.

Millî Savunma Bakanlığı Basın Açıklamasıdır.

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü’nün Kurban Bayramı Mesajıdır.

Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır.

Milli Savunma Üniversitesi Senatosu Tarafından Belirlenen Uluslararası Alan İndeksleri Yayımlanmıştır.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Merkez Kütüphane’nin Edebiyat Köşesinde bu ayın yazarı “Hüseyin Rahmi GÜRPINAR”ın kitapları sergilenmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın Milli Savunma Üniversitesi 2. Dönem Karargâh Subaylığı Eğitimi Mezuniyet Töreni Mesajıdır.

MSÜ Rektörlüğü’nün “Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 44’üncü Yıldönümü” Mesajıdır.

Milli Savunma Üniversitesi tarafından “Savaşın Değişen Modeli: HİBRİT SAVAŞ” adlı kitap yayınlanmıştır.

MSÜ Rektörlüğü'nün "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Mesajıdır.

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Enstitüleri 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Mülakat Sonuçları Açıklanmıştır.

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü
34334 Yenilevent/ Beşiktaş/ İstanbul