Milli Savunma Üniversitesi - Nizamiye

Öğretim Elemanı Akademik Kadro İlanı

Deniz Harp Enstitüsü Dergisi "Mavi Vatan" dan Açık Denizlere'nin Üçüncü Sayısı Yayımlanmıştır.

Savunma Bilimleri Dergisi Kasım 2019 Sayısı Yayımlanmıştır.

Güvenlik Stratejileri Dergisi Eylül 2019 Sayısı Yayımlanmıştır.

MSB Nam ve Hesabına Sağlık Bilimleri Üniversitesine Yerleştirilen Adaylar İle İlgili İlan/Açıklamalara Ulaşmak İçin Tıklayınız!

MSÜ Rektörlüğünün Prof.Dr. Ahmet Haluk DURSUN'un Vefatı Nedeniyle Yayımlanan Başsağlığı Mesajı

2019 - MSÜ Astsubay Meslek Yüksek Okulu "ADAY YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ" ile ilgili duyuru

Deniz Harp Enstitüsü Dergisi Mavi Vatan'dan Açık Denizlere'nin İkinci Sayısı Yayımlanmıştır.

Çarlık Rusyası ve Boğazlar Uluslararası Çalıştayı 12 Haziran 2019 tarihinde Millî Savunma Üniversitesi Yenilevent Yerleşkesinde gerçekleştirilmiştir.

300. Yılında Pasarofça Antlaşması Sempozyumu Bildiri Kitabı yayınlanmıştır.

RAST 2019 “Space for the Sustainable Development Goals”

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Yarıyıl (Güz Dönemi) Lisansüstü Programlara Öğrenci Alımı

Çarlık Rusyası ve Boğazlar Uluslararası Çalıştayı Yapılacaktır

Deniz Harp Enstitüsü Dergisi Mavi Vatan'dan Açık Denizlere'nin İlk Sayısı Yayımlanmıştır.

MSÜ Yayınlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız

Springer Nature Yazar Çalıştayı

** 2019 – MSÜ ASKERİ ÖĞRENCİ TEMİN FAALİYETLERİ **

Milli Savunma Üniversitesi Yayınlarına erişmek için tıklayınız.

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü
34334 Yenilevent/ Beşiktaş/ İstanbul